#

PRETURI

Serviciile foto oferite se vor adapta nevoilor dumneavoastra si le vom personaliza impreuna.

Toate fotografiile le fac la rezolutie maxima, în format RAW, fără a avea un număr maxim impus de fotografii. Fotografiez tot ce e nevoie, tot ce se întâmplă interesant. Pe lângă fotografierea a tot ce se întamplă, va ofer și editarea primară a tuturor fotografiilor.

Editarea primară a fotografiilor consta din ajustarea luminii pe fețele subiecților, ajustarea culorilor și balansului de alb, corectarea zonelor prea luminoase sau prea întunecate, eliminarea zonelor cu probleme, ajustarea constrastului, saturației și celilalti parametri, îndreptarea și alinierea orizontului, corectarea distorsiunilor optice și geometrice și multe altele, oferind consistență și calitate tuturor fotografiilor.

Toate fotografiile le primiți pe suport DVD, în carcasă personalizată.

Nu că asta ar conta cel mai mult, dar sunt mereu întrebat… fotografiez folosind aparatura profesionala – Canon EOS 5D mark III full frame și obiective profesionale de ultima generatie.

Dacă aveți orice întrebări, sugestii sau nelamuriri vă rog sa ma contactati folosind formularul de contact.Filmare profesionala nunti, botezuri, evenimente - www.mediaproduction.ro